Online debütál Dave Bautista új vígjátéka a Kémecském

Bármennyire is az egyik legjobban várt filmnek számít a Kémecském, sajnos nem túl szerencsés a produkció, a film bemutatója ugyanis tavaly augusztus óta folyamatosan csúszik.

Nehéz megmondani, mi volt a készítők eredeti terve, hiszen a későbbiekben idén januárra tervezték a Kémecském megjelentetését, amely végül márciusra tolódott, a jelenlegi helyzetre való tekintettel azonban a stúdió végül úgy döntött, hogy a film elérhető lesz április 17-től az Amazon Prime-on.

A film története szerin JJ, a CIA egyik legképzettebb titkosügynökét egy balul elsült küldetés után lefokozzák, és egy sokkal jelentéktelenebb üggyel bízzák meg. Egy család megfigyelésével bízzák meg, ám a 9 éves Sophie agyán nem lehet csak úgy túljárni.

A kislány megtalálja a szobájában elrejtett kamerákat, majd pedig üzletet ajánl. Ha a JJ megtanítja őt a kémszakma trükkjeire, akkor nem leplezi le őt. A férfi pedig álmában nem gondoltam volna, hogy karrierje épp egy 9 éves lánytól fog függeni.

A Kémecském nem az egyetlen olyan produkció, amely a mozis bemutató helyett online jelenik meg, az elmúlt hetekben elérhetővé vált többek között az Előre, A láthatatlan ember, az Emma és a Bloodshot.