Online is megnézheted Horvát Lili Oscar-várományos filmjét

A közelmúltban derült ki, hogy  Horvát Lili  Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre  című filmjét jelölte a hazai bizottság a jövő évi Oscarra, napokon belül pedig online is láthatjuk a produkciót, melyre közel 20 ezren váltottak jegyet a mozikban.

December 1-től elérhető a Cinego.hu kínálatában Horvát Lili Oscar-várományos alkotása, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre . A többszörös díjnyertes produkció rendkívül sikeres fesztiválszereplést tudhat maga mögött, a velencei premier után Torontóban is bemutatták, díjazták Varsóban (kritikusok FIPRESCI-díja), Chicagóban (Arany Hugó díj), Spanyolországban és Philadelphiában (legjobb játékfilm) is.

Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével forgatott film története Márta köré épül, aki úgy érzi, végre megtalálta a nagy Őt, aki miatt érdemes feladni az álmait, és biztos amerikai életét és idegsebész praxisát maga mögött hagyva hazatérnie Budapestre, hogy megalapozza a közös jövőt szíve választottjával. A férfi azonban nem megy el a találkára, s miután Márta végre a nyomára akad, ő váltig állítja, hogy nem ismerik egymást. 

A filmet a Mozinet forgalmazza.

dráma | romantikus

Márta úgy érzi, végre megtalálta a nagy Őt, aki miatt érdemes feladni az álmait, és biztos amerikai életét és idegsebész praxisát maga mögött hagyva hazatér Budapestre, hogy... több»