73 Jeges pokol  (2021)

Az idei év elején érkezett először hír arról, hogy Liam Neeson jó eséllyel visszatérhet Qui-Gon Jinnként a készülő Obi-Wan Kenobi sorozatban.

A hírt a Collider magazin adta közre, ám az utóbbi időben meglehetősen csendes a produkció háza tája. Legutóbb A Sith-ek bosszúja vetette fel annak lehetőségét, hogy Obi-Wan egykori mestere visszatért a létezés felsőbb formájában, akivel kommunikálni is lehetséges.

Logikusan is hangzik, hogy a javarészt Tatooine-on játszódó Kenobi sorozatban csakugyan visszatér Qui-Gon mester, úgy tűnik azonban, hogy a rajongóknak sajnos le kell tenniük minderről.

Liam Neeson a Jimmy Kimmel Live! vendégeként beszélt minderről, az interjú során a színész kénytelen volt leszögezni, hogy nem kapott ilyen megkeresést a Lucasfilmtől. “Hallottam, hogy Ewan McGregorral dolgoznak a sorozaton, engem azonban nem kerestek” - mondta Neeson, aki az idén júliusban debütáló The Ice Roadban lesz legközelebb látható.

Ha Neeson nem is a Kenobi sorozatban Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében, a karakterének pedig alighanem ismét James Earl Jones kölcsönzi majd a hangját.