Igencsak megrázta a rajongókat Kevin Hart körüli események, a színész súlyosan megsérült egy autóbaleset során, amelynek következtében három helyen is eltört a gerincoszlopa.

A legfrissebb hírek azonban igencsak megnyugtatóak Hart állapotáról, amelyről felesége, Eniko Parrish számolt be. „Rendbe fog jönni. Hála Istennek minden rendben van” – nyilatkozta Parrish nem sokkal azután, hogy Hartot megműtötték és felébredt az altatásból.

A színész jelenlegi állapota alighanem nem is lehetne stabilabb, hiszen a legfrissebb értesülések szerint Hart a saját lábán távozott a kórházból 10 nappal a balesete után, jelenleg pedig egy rehabilitációs központban tartózkodik.

Jumanji sztárja 40-ik születésnapja alkalmából egy Plymouth Barracudával lepte meg magát, amelynek első próbaköre kis híján az életébe került. Megerősített hírek szerint azonban a járművet nem maga a színész vezette.

Kevin Hartot legközelebb a Jumanji - A következő szint címó filmben láthatják újra a rajongók, amely várhatóan idén, december 12-én kerül majda mozikba.