Izgalmas bejelentéssel szolgált Jason Blum az idei New York-i Comic Conon.

A Blumhouse vezére egy panelbeszélgetésen árulta el, hogy egy új Spawn filmen dolgoznak, amely az elképzelésük szerint nagyban különbözik majd a “megszokott” szuperhősfilmektől.

“Éles lesz és eredeti a többi szuperhősfilmhez képest. Határozottan olyan leszi, mintha egy szuperhősfilm Blumhouse verziója lenne” - mondta Jason Blum.

Todd McFarlane, a Spawn-képregények alkotója még 2017-ben beszélt arról, hogy a stúdió kilátásba helyezett egy új filmes produkciót, amelynek forgatókönyvét ő maga fejlesztené, ám azóta meglehetősen nagy csend övezte a projektet.

Az viszont már most tudható, hogy a film főszerepében nem más, mint Jamie Foxx lesz látható. A képregényekben Spawn egy emberfeletti erővel és sebességgel, valamint halhatatlansággal bíró lény. A karakter képes az alakváltásra, teleportálásra és a gyógyításra is.

A Spawn-képregények 1992-ben jelentek meg először az Image Comics kiadásában, 1997-ben jelent meg az Spawn - Az ivadék mozifilm, majd ezt követően az HBO csinált belőle sorozatot, amely 1997 és 1999 között futott.

akció | dráma | horror

Al Simmonst egy titkos szervezet képezte ki, hogy kivételesen képességeivel bérgyilkosként szolgálja a kormányt. Mikor már kényelmetlenné válik a létezése, főnöke, Jason Wynn... több»