Tim Allen, aki korábban nyíltan kiállt Donald Trump mellett, a közösségi felületeken felháborodások kereszttüzébe került a napokban.

2022.11.21   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

A színész a Disney+ új minisorozatában, a Télapukban azzal viccelődött, hogy manapság a “boldog karácsony” is problémássá vált. Annak ellenére, hogy a produkció forgatókönyv alapján készült, tehát semmilyen improvizáció nem látható benne, többen felháborodásuknak adtak hangot a közösségi platformokon.

“Az igazság kedvéért azt mondjuk, hogy boldog ünnepeket, mert nem akarjuk megsérteni azokat, akik a Kwanzát és a Hanukát ünneplik. Szerintem ez a műsor csak zavaros üzeneteket közvetít, és nem igazán tudja, mit akar” - olvasható az egyik hozzászólásban.

Egy másik kommentelő arra kívánt rámutatni, hogy Scott Calvin karaktere lényegében megölte a Mikulást, majd egész egyszerűen átvette a helyét. 

Tim Allen évek óta a közösségi média haragjának középpontjában áll, mivel támogatta Donald Trumpot, és még az elnök 2016-os beiktatásán is részt vett. “Megvernek, ha nem azt hiszed, amit mindenki hisz. Ez olyan, mint a harmincas évek Németországa. Nem tudom, mi történt. Komikus vagyok, szeretek mindkét oldalon állni” - válaszolta a színész egy 2017-es interjúban a Jimmy Kimmelnek.

68 Télapuk  (2022)

családi | dráma | vígjáték

Scott Calvin hamarosan betölti a 65. életévét, és mivel rájön, hogy nem lehet örökké Mikulás, elindul, hogy megtalálja a megfelelő örököst, miközben családját felkészíti... több»