Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Télapuk (2022)

The Santa Clauses
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Tim Allen
Tim Allen
Tim Allen

Videók (3)

 
Bíró Péter   2022. 12. 15.

legújabb vélemény

0
Nem olyan jó, mint a filmek, de nézhető

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Így, hogy maradnak az Északi-sarkon, felmerül a kérdés, mi lesz Calvinnel és a lánnyal, akit megcsókolt és "levett a lábáról" (haha). Cliffhangernek egy esetleges folytatáshoz ez kevés, szóval igazán elvarrhatták volna ezt a szálat, akár csak egy stáblista alatti jelenettel.

 
Timon   2022. 11. 22.

0
Télapós bohózat

Talán a legjobb benne az, hogy egyáltalán nem kell komolyan venni. Abszolút fergeteges, engem valahogy nagyon megvett. Karácsony előtt majd újra kell nézni teljes egészében. Tele van pop-kulturális utalásokkal, abszolút modern cuccokkal, ezeket meg sem próbálja elrejteni, és annyira túl van erőltetve (na meg a humora), hogy az már jó. Maximum olyan, mint egy mikulásos Nickelodeon-show, csak Disney-módra, és nincs benne a háttérben a röhögés, hanem azt ezúttal én adom hozzá. XD Várom a többi részt. 8,5/10

 
András   2022. 11. 16.

0

Felejtős - talán ez a legkedvesebb, amit tudok róla írni.

 
Bendegúz   2022. 11. 01.

0

Az egyetlen dolog, amit remélek ettől a sorozattól az az, hogy végre pontot tesz az egész Télapu-sorozat végére és nem lesz több film, meg semmi.

 

2022 januárjában jelentették be, hogy egy minisorozat készül, amely a Télapu-filmek folytatásaként szolgál majd, és amelyben Tim Allen ismét szerepet kap, emellett pedig producerként is tevékenykedik.

(Hupka Adrián)
 

A sorozat forgatása 2022 márciusában kezdődött Los Angelesben, az operatőr J.P. Wakayama volt. A munka 2022 júniusában fejeződött be.

(Hupka Adrián)