December a Disney+-on: 5 kihagyhatatlan premier, amiről nem érdemes lemaradnod

Kuckózz be és add át magad az ünnepi hangulatnak, hiszen közeledik a december tele streaming újdonságokkal, hogy feldobja a sötét téli estéket! A Disney+-on ez a hónap nem csak klasszikus karácsonyi filmekkel kecsegtet, bár azokból is van bőven. Jön az Ecc, pecc, ki lehetsz?, illetve új epizódok többek között a Willow, a Télapuk és az Amerikai Horror Story sorozatokból. Mutatjuk az 5 kihagyhatatlan premiert és minden fontos információt az alábbi listában!

akció | kaland | misztikus | thriller

Disney+

Jess Morales, a 20 éves álmodozó felfedezőútra indul, hogy felfedezze családja történetének rejtélyét, és barátai segítségével igyekszik visszaszerezni a történelem... több»

Jess Valenzuela élete a feje tetejére áll, amikor egy rejtélyes idegentől egy évszázados kincshez vezető nyomot kap, amely kapcsolatban állhat régen elhunyt apjával. Jessnek remek érzéke van a rejtvények megoldásához, és próbára kell tennie a képességeit, amikor barátaival együtt egy sor, amerikai műtárgyakba és nevezetességekbe rejtett nyomot követnek. De vajon Jess túljárhat egy feketepiaci régiségkereskedő eszén a történelem legnagyobb elveszett kincsének megtalálásáért folytatott versenyben, és felfedezheti az igazságot családja múltjáról? Premier: december 14-én.

animáció | dráma | vígjáték

Disney+

Elkezdődik az iskola, és Greget a bátyja, Rodrick újra és újra és újra és újra és újra ugratja. Vajon sikerül-e Gregnek kijönnie vele? Vagy egy titok mindent tönkretesz? több»

Az „Egy ropi naplója: Rodrick a király című alkotás” Jeff Kinney méltán népszerű könyvsorozatának második részén alapul, melyben folytatódnak a szorongó, katasztrófamágnes felsős, Greg Heffley vad kalandjai, ezúttal a bátyjához, Rodrick-hoz fűződő bonyolult viszonyát véve sorra. A tüskés hajú gimnazista Rodrick lusta, fegyelmezetlen, és túl sok időt tölt a rockzenekarával, a Löded Diperrel való próbákkal. Bár imádja piszkálni Greget, valójában mélyen ragaszkodik öccséhez. Premier: december 2-án.  

dráma | musical

Disney+

Candela, egy fiatal nő, aki egy logisztikai vállalatnál dolgozik, miközben álmait kergeti, hogy énekesnő legyen. Élete egy este megváltozik, amikor egy nemzetközi lemezcég... több»

„Az egyetlen esélyünk” Candela és Diego kapcsolatának hullámvölgyeiről szól, miközben nyomon követhetjük őket a szerelem, a barátság és a világban való boldogulásukért folytatott küzdelem útján. A sorozat főszereplője Miguel Bernardeau, az egyik legígéretesebb fiatal spanyol színész („Josefina", „Élite", „Todo lo otro"), aki Dieót alakítja, és Aitana, Spanyolország jelenlegi egyik legfontosabb popművésze („Mariposas", „Formentera", „Mon Amour - Remix", „En el coche"), aki Candelát alakítja. A sorozat egyben Aitana színésznőként való debütálása is. Premier: december 2-án.

63 Ecc, pecc, ki lehetsz?  (2022)

(5) (18)

misztikus | thriller | történelmi | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy kétségbeesett hollywoodi filmproducer elindul, hogy egy népszerű színdarabból filmet csináljon. Amikor a produkció tagjait meggyilkolják, Stoppard felügyelő és az újonc... több»

Üdvözöljük a valaha volt legnagyszerűbben megrendezett gyilkosságán! Az 1950-es években járunk, a londoni West End-en, ahol a nagy sikerű darab filmváltozatának tervezése leállt, miután a stáb egy kulcsfontosságú tagját meggyilkolták. Amikor az életunt Stoppard nyomozó (Sam Rockwell) és lelkes újonc segédje, Stalker közrendőr (Saoirse Ronan) elvállalják az ügyet, egy rejtélyes krimiben találják magukat a csillogóan „mocskos” színházvilág kulisszái között. Ahogy halad a nyomozás a titkos gyilkosság ügyében, úgy ébrednek rá egyre inkább, hogy saját magukat sodorják veszélybe. Premier: december 14-én.

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Disney+

Nick Daley habozik, hogy újra múzeumi éjjeliőr legyen, Kahmunrah pedig visszatér, hogy meghódítsa a világot. több»

Az „Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér” egy vadonatúj animációs kaland, a nagy sikerű filmsorozat alapján. Nick Daley nyári éjjeliőr munkája a Természetrajzi Múzeumban minden középiskolás számára hatalmas kihívást jelentene. Szerencsére ismeri a múzeum ősi tábláját, amely varázserejével napnyugtakor mindent életre kelt. Nick örül, hogy újra láthatja régi barátait, köztük Teddyt, Sacagaweát és Rexit. Azonban amikor a bosszúszomjas uralkodó, Kahmunrah, kiszabadul, hogy kinyissa az egyiptomi alvilág kapuját, és felszabadítsa a holtak hadseregét, Nicken múlik, hogy megállítsa a tébolyult uralkodót, és egyszer s mindenkorra megmentse a múzeumot. Premier: december 9-én.