Casey Wilson a Bitch Sesh című podcast legutóbbi adásában beszélt arról, milyen is volt együtt dolgozni Tim Allennel a Télapuk forgatásán.

“Tim Allen egyszerűen rib@ncként viselkedett. Ez volt valóban a legrosszabb élmény, amit valaha is átéltem egy sztárkollégával” - jegyezte meg Wilson a beszélgetés során, hozzátéve, hogy eddig igyekezett eltemetni a forgatáson átélt élményeit, mert a gyerekei imádták a filmet.

“Van egy közös jelenetünk, amiben nekem kellett volna megdobálnom őt, azt hiszem róla ugyanis, hogy ő egy betörő. Szóval megdobálom őt dolgokkal, erre odamegy a producerhez és hallom, hogy azt mondja, ‘Közöld vele, hogy ne lopja el a jelenetem’, erre a producer riadt tekintettel odajön hozzám, majd közli velem mindezt” - mondta Wilson.

“Amikor végzett, kib@szott bunkó volt. Soha nem nézett senkinek sem a szemébe, soha nem szólt senkihez sem. Nagyon kellemetlen volt” - tette hozzá a színésznő, majd azt is elmesélte, hogy olyan eset is előfordult, hogy Tim Allen egyszerűen otthagyta a forgatást, mivel valaki kitakarta őt a kamerában.

68 Télapuk  (2022)

családi | dráma | vígjáték

Scott Calvin hamarosan betölti a 65. életévét, és mivel rájön, hogy nem lehet örökké Mikulás, elindul, hogy megtalálja a megfelelő örököst, miközben családját felkészíti... több»