A Pamela Andersonról hamarosan megjelenő életrajzi dokumentumfilm, a Pamela közelről Story számos részletet tár fel a színésznő múltjából, többek között azt is, hogy Sylvester Stallone egyszer egy komoly ajánlatot is tett neki.

2023.01.25   olvasottság: 22835x   szerző: csd  

“Felajánlott nekem egy lakást és egy Porschét, hogy legyek az első számú barátnője. Én pedig azt kérdeztem: 'Ez azt jelenti, hogy van második számú is” - mondja Anderson. Stallone viszont Anderson állítása szerint azzal érvelt, hogy a lánykérése olyan, mint a tinseltown-i arany. 

“Azt mondta: 'Ez a legjobb ajánlat, amit kaphatsz, édesem. Most már Hollywoodban vagy'” - tette hozzá a színésznő, majd azt is megjegyezte, hogy ezt az ajánlatot “lelkesen” utasította vissza.

“Szerelmes akartam lenni. Ennél kevesebbet nem akartam beérni” - mondta Anderson.

Minderre egyébként maga Stallone képviselője is reagált, amely alapján a színész teljes mértékben elutasítja Anderson állításait.

A színésznő a dokumentumfilmben és hamarosan megjelenő memoárjában többek között arról is vallott, hogy korábban molesztálták és megerőszakolták őt, a témával kapcsolatban ITT és ITT írtunk.

dokumentum | életrajzi

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson