A Pamela Andersonról hamarosan megjelenő életrajzi dokumentumfilm, a Pamela közelről Story számos részletet tár fel a színésznő múltjából, többek között azt is, hogy Sylvester Stallone egyszer egy komoly ajánlatot is tett neki.

“Felajánlott nekem egy lakást és egy Porschét, hogy legyek az első számú barátnője. Én pedig azt kérdeztem: 'Ez azt jelenti, hogy van második számú is” - mondja Anderson. Stallone viszont Anderson állítása szerint azzal érvelt, hogy a lánykérése olyan, mint a tinseltown-i arany. 

“Azt mondta: 'Ez a legjobb ajánlat, amit kaphatsz, édesem. Most már Hollywoodban vagy'” - tette hozzá a színésznő, majd azt is megjegyezte, hogy ezt az ajánlatot “lelkesen” utasította vissza.

“Szerelmes akartam lenni. Ennél kevesebbet nem akartam beérni” - mondta Anderson.

Minderre egyébként maga Stallone képviselője is reagált, amely alapján a színész teljes mértékben elutasítja Anderson állításait.

A színésznő a dokumentumfilmben és hamarosan megjelenő memoárjában többek között arról is vallott, hogy korábban molesztálták és megerőszakolták őt, a témával kapcsolatban ITT és ITT írtunk.

dokumentum | életrajzi

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson