A-listás sztárral készülhet el a kultikus Ghost remake-je.

Channing Tatum (lásd a legutóbbi filmjeit a galériánkban) főszereplésével készülhet a Ghost remake-je. A Vanity Fair új címlapsztorijában Tatum elárulta, hogy produkciós cége, a Free Association birtokolja az 1990-es romantikus fantasy-klasszikus jogait, melyből megpróbálnak egy remake-et készíteni.

"Tulajdonképpen a miénk a jogok" - mondta Tatum. "Igen, nálunk vannak a Ghost jogai."

A színész a Vanity Fairnek elmondta, hogy produkciós cége megpróbálja összehozni a Ghost remake-jét, amelyben potenciálisan ő játszaná Patrick Swayze szerepét.

"De mi valami mást fogunk csinálni" - tette hozzá Tatum, megjegyezve, hogy az 1990-es eredeti problémás sztereotípiákat tartalmaz. "Úgy gondolom, hogy egy kicsit meg kell változtatni (...)"

A Ghost főszereplője Patrick Swayze volt, aki egy meggyilkolt bankárt alakított, akinek szelleme megpróbálta megmenteni egykori barátnőjét (Demi Moore) az ellenségeitől. Végül segítséget kap egy médiumtól, akit Whoopi Goldberg alakított, és aki az alakításával elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. 

A film nem kevesebb, mint öt Oscar-jelölést kapott, köztük a legjobb filmért járó szobrot, továbbá elnyerte az eredeti forgatókönyvért járó díjat is. A film világszerte 505 millió dolláros bevételt hozott, ezzel 1990 legnagyobb bevételt hozó filmje lett, és akkoriban a történelem harmadik legnagyobb bevételt hozó filmje.

Tatumot legközelebb a Magic Mike utolsó tánca című filmben láthatjuk, , amely február 9-én kerül a mozikba.

dráma | vígjáték

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»