Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Ghost
 
FarZoo   2015. 06. 25.

Egy igazán megható, érzelmileg megfogó film. Nagyon magával ragadott a történet, mert annyira szép és szomorú, igazi dráma. Kategóriájában átlag feletti. Érdemes megnézni.

 
Biktop   2015. 04. 26.

Hát a férfiaknak is el tud eredni a könnye...


 
Hedy0809   2017. 03. 09.

Uhhh...Patrick Swayze ahogy néz,már attól elbőgtem magam. Csodás,romantikus,sírós film. A végén már a monitort sem láttam... :D Egyébként a filmben jó néhány poén is van,ami szintén plusz pont. :)

 
Moria99   2015. 08. 21.

Meglepően jól sikerült film. Nagyszerű alkotás ez a kedves rendezőtől. Nem tudom, hogy miért hurrogják le páran, pedig amire szolgálnának a filmek azt ez az alkotás megadja. Szórakoztat és éberen tart az utolsó percig.

 
Mano35   2015. 02. 15.

Ez egy nagyon jó film, időtálló, nem lehet megunni. Nagyon tetszik, hogy érzelmileg is megható, ugyanakkor érdekfeszítő, jó történet. Nagyon jók a karakterek. Sokszor meg lehet nézni. A film végén könnyeztem.

Demi Moore
Patrick Swayze
Whoopi Goldberg
Vincent Schiavelli
Whoopi Goldberg
 
Maurice Jarre csodálatos dallamai hamar klasszikussá váltak, ahogyan ez a kedves film is, amely bátran mert szakítani a romantikus film sablonjaival. több»
 

1990-ben a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Patrick Swayze szerint a kézműves jelenet a legszexibb dolog, amit valaha felvételen csinált.

(kázsé)
 

Patrick Swayze győzte meg a készítőket, hogy Whoopi Goldberg kapja meg a szerepét.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.