Petíció indult, hogy betiltsák a leszbikus Jézusos filmet

Nincsenek könnyű helyzetben a legnagyobb hollywoodi forgalmazók, a Habit című film forgalmazásával szemben ugyanis máris petíció indult.

A film producere, Donovan Leitch nemrégiben még büszkén nyilatkozta, hogy a projekt a sikeresen lezárult a forgatás, így már csak az utómunkálatok vannak hátra, amelyet a karantén ideje alatt oldani tudott a stáb.

Közel 300 000 aláírás gyűlt azonban máris össze arra vonatkozóan, hogy megakadályozzák a Habit forgalomba kerülését. A film egészen merész koncepción alapul, amelyet úgy tűnik Michael Jackson lánya, Paris sem tud “kompenzálni”. Paris Jackson ugyanis Jézus leszbikus alakját formálja meg a Habit történetében, amely elképzelésen máris rengetegen felháborodtak.

“Egy újabb kegyeletsértő hollywoodi film megjelenése várható. Éppen ezért szeretnénk minél több ember figyelmét felhívni arra, hogy nem szabad hagynunk, hogy egy ilyen keresztényellenes film forgalomba kerüljön” - olvasható a petíció szövegezésében.

A Habit leghamarabb az év végén jelenne meg,bár egyelőre nem tisztázott, hogy a digitális platformokon kívül a mozikban is debütálhat-e, esetleg a Netflix is vevő lehet-e a forgalmazásra.