Amikor már azt hittük, hogy a Trónok harca 8. szezonjának újraforgatását, valamint Robert Pattinson leváltását a Batman film főszerepéről célzó petíciók után már nem jön újabb, tévedtük. A Vissza a jövőbe rajongói most a negyedik rész apropóján gyűjtik az aláírásokat.

A Universalnak címezve indítottak petíciót a rajongók, hogy a stúdió vágjon bele a Vissza a jövőbe 4-be. Már Robert Zemeckis korábban elmondta, hogy nem feltétlenül érzi szükségét annak, hogy elkészüljön a negyedik epizód, a franchise Dokiját Christopher Lloyd ellenben számtalanszor hangot adott a véleményének, hogy mindenképp le szeretné forgatni a folytatást.

 Úgy tűnik azonban, Lloyd egyedül maradt a véleményével, ugyanis az elmúlt öt napban mindössze 56 szignózták a petíciót, ami igen kevés ahhoz, hogy a Universal egyáltalán fontolóra vegye a dolgot.

A Vissza a jövőbe filmek minden idők egyik legnépszerűbb produkciói, és máig hatalmas rajongótáborral bírnak, de a döntő többség szerint a trilógia úgy kerek és egész, ahogy van, és a folytatásról, vagy egy esetleges rebootról hallani sem akarnak.

Persze, valószínűleg más lenne a helyzet, ha Zemeckis egyszer csak bejelentené, hogy újra visszaül a rendezői székbe, és hozza magával Christopher Lloydot és Michael J. Foxot is. Bár elméletben ez tényleg jól hangzik, a dolgok jelenlegi állása szerint erre nem sok esély mutatkozik.