Pierce Brosnan (Halj meg máskor), a korábbi James Bond a Los Angeles-i Oscar Wilde-díjátadón ‘támogatná’, hogy Cillian Murphy (cikkünk galériájában) legyen a következő 007-es, írja a Variety.

Brosnan méltatta Murphyt, és azt mondta, hogy szerinte nagyszerű munkát végezne Bondként. Mióta Daniel Craig távozott a szerepből, számos színészről pletykáltak, hogy ő lehet az utódja, de megerősítés még nem történt.

Murphy az utóbbi hónapokban rengetegen és rengeteg platformon dícsérték az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért, ami jelentősen megnövelte a hírnevét, így erős jelölt is lehet az ikonikus szerepre.

A színész egyébként az Oppenheimerért megkapta első Oscar-jelölését, és könnyen lehet, hogy jövő hét hétfőn hajnalban ő tarthatja majd magasba a legjobb férfi főszereplőnek járó aranyszobrot. A film március 21-től lesz streamelhető a SkyShowtime-on.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»