Jövő héten a mozikban a Star Wars: Az utolsó Jedik. Ennél többet már nem fogunk látni a filmből.

Befutott a Star Wars VIII új (vélhetőleg) utolsó nemzetközi előzetese, melybe azért a Disney belecsempészett néhány korábban nem látott képsort.

 A Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa , Totál szívás) rendezésében készülő produkció a 2015-ös hetedik epizód után közvetlenül veszi fel a fonalat, de a történetről nem sokat árul el az alábbi, hivatalos szinopszis:

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mark HamillDaisy RidleyJohn BoyegaAdam DriverOscar IsaacLupita Nyong'oDomhnall GleesonAnthony DanielsGwendoline ChristieBenicio del ToroLaura Dern és Andy Serkis. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Carrie Fisher és az általa alakította ikonikus hősnő, Leia karaktere a Lucasfilm közleménye szerint semmilyen formában (kizárták a CGI lehetőségét) nem tér vissza a vászonra.

Star Wars: Az utolsó jedik 2017. december 15-én érkezik a mozikba.