Piszkosul erős az X-Men: Sötét Főnix végleges előzetese

Bár az elemzők arról írnak, hogy az X-Men franchise leggyengébb nyitását produkálja majd a Sötét Főnix, az előzetes alapján erre semmi nem utal.

Az  X-Men: Sötét Főnix   kapcsán az elmúlt egy évben kevés pozitív hírről számolthattunk be, de nagyon úgy tűnik, hogy az alkotóknak sikerült ráncba szedniük a produkciót. Azzal, hogy a Disney megvette a Fox-ot, hosszú időre el kell búcsúznunk az X-Menektől, így hát eljött az alkalom egy méltó búcsúhoz.

A film főszereplője a Trónok harcából ismert Sophie Turner által alakított Sötét Főnix lesz, aki egy küldetés sorám olyan hatalomra tesz szert, ami páratlan az X-Menek között, melyet követően már nem csak társaira, de az egész világra veszélyes fenyegetést jelent. 

Ebbe az átváltozásba ad bepillantást a friss előzetes, mely egyszerre drámai, akciódús és rendkívül látványos is.

A film rendezői székét Simon Kinberg foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Jennifer LawrenceMichael FassbenderJames McAvoyJessica ChastainSophie TurnerEvan Peters és Nicholas Hoult

Az  X-Men: Sötét Főnix június 6-tól látható a hazai mozikban. A legújabb előzetest idelent nézhetitek meg. Ti mit szóltok hozzá?