2020.07.04   szerző: csd   hozzászólások: 0

Jó híreink vannak mindazok számára, akik a Fallout játékok nagy rajongói, ugyanakkor jó híreink vannak azok számára is, akik imádják a Westworld sorozatot.

Piszkosul nagyot szólhat a Westworld alkotóinak új sorozata

Az Amazon ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a kultikus Fallout videojáték sorozatváltozata, amelyen a Westworld készítői Jonathan Nolan és Lisa Joy dolgoznak majd. Azoknak, akiknek nem lenne ismerős, az 1997-ben először megjelent Fallout egy posztapokaliptikus videojáték, amely az évtized egyik legymeghatározóbb játékának számít a kritikusok szerint, amely az elmúlt évek során egy sorozattá nőtte ki magát.

A Bethesda Game Studios és a Bethesda Softworks egyesítette erejét az Amazonnal, és talán nem is találhattak volna alkalmasabb párost Nolanneél és Joynál, akik a Westworddel is jócskán bizonyítottak, hogy mire képesek.

“A Fallout minden idők egyik legjobb játéksorozata, amit összehoztunk, annak minden egyes fejezete elképesztően élménydús, és természetesen a szabadidőnket nem kímélve dolgoztunk azon, hogy összehozzuk” - nyilatkozta a Kilter Filmsnek Joy és Nolan.

Bár egyelőre szinte még semmit sem lehet tudni a széria szinopszisáról, szereposztásáról, az Amazon Studios egy igencsak hangulatkeltő videóval hívta fel a figyelmet az érkező sorozatra.