Már csak hetek kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Donald Petrie filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 5 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan a mozikban Pizzarománc, melyben hosszú évek után ismét a hazai mozik vásznain láthatjuk a Star Wars-előzményfilmek Anakinját, Hayden Christensent.

A produkciót Steve Galluccio és Vinay Virmani forgatókönyve alapján Donald Petrie rendezte (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Beépített szépség), míg a főbb szerepeket Emma Roberts, Hayden Christensen, Danny Aiello, Jane Seymour, Alyssa Milano, Cristina Rosato és Andrea Martin alakítják.

Íme tehát 5 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film bemutatását vegyes fogadtatás övezte. Míg a RottenTomatoes-on a kritikusi átlag mindössze 9 százalékon, addig a nézők 73 pontra értékelték a lehetséges 100-ból ugyanezen a portálon (2018. október).
  • A film egyik forgatási napján Julia Robert egy 'A slice of heaven' (Egy szelet Mennyország) feliratú piros pólóban jelent meg. Roberts nénikéje, Julia Roberts ugyanilyen pólót viselt az 1988-as Pizzavarázs című filmben, melyet szintén Donald Petrie rendezett. Ezt követően a közösségi oldalakon megindultak a találgatások, hogy a Pizzarománc vajon a szóban forgó film folytatása-e.
  • Emma Roberts a podcastjában jelentette be, hogy ő alakítja a Pizzarománc női főszerepét.
  • A film alkotói egy modern kori Rómeó és Júlia történetet szerettek volna vászonra vinni.
  • A film forgatása 2017. júniusában kezdődött meg Olaszországban.

Hazai premierdátum: 2018.11.08.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: