Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
61
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
3
Videók
Pizzarománc
 
stomachh   2019. 04. 27.

Hangulatos. Súlytalan alkotás, holnap már nem is lehet rá emlékezni. De egy hétköznap délutáni matinénak jó.

 
alkonyfeny   2019. 05. 01.
Randifilm

Oké! 2018-ban ez volt az ideális randis mozifilm, amivel a phérphi megszerezhette azt a a maximális két dolgot, amiért egy ilyen filmre beül az ember. Egy: Jó pont, hogy nem zombis. Kettő: Olyan gyenge és kínos hogy beszélgetési alap lesz az est további részén. Mivel most 2019-et írunk, így te most egy olyan filmet keresel, ami igazából nem érdekel, de valamit csak úgy bedobnál a barátnődnek / feleségednek, mert jófej vagy és kedveskedni akarsz, akkor ez az. Közben kimehetsz bármit csinálni, mert semmiről nem maradsz le. Minden karakter annyira egy dimenziós, mint ahogy az első percben látszik. Ne keressünk mély és valóban elgondolkodtató részeket, mert nincs valódi mondanivaló, vagyis ami van azt egy erősebb 6-os karikás animációs film is übereli.


 
rapid21   2018. 09. 29.

Nagyon kedves kis romantikus történet az unokák és nagyszülők szerelméről. Felüdülés volt számomra a film .

 
cvölf   2018. 11. 04.

Tetszett, hogy nem annyira egy konvencionális romantikus film, hanemhogy egyszerűen mindenkinek tud, így teljesen ideális arra, hogy összebújjatok a párotokkal.

 
stargame   2018. 11. 02.

Nagyon jó hangulata van a filmnek, szóval ha másért nem is, ezért érdemes megnézni. Máskülönben a történet szerintem eléggé klisés, de nem is igazán vártam mást ettől a filmtől.

Emma Roberts
Hayden Christensen
Hayden Christensen
Emma Roberts
Emma Roberts
Hayden Christensen
Emma Roberts
Hayden Christensen
Emma Roberts
Hayden Christensen
Emma Roberts
Danny Aiello
Emma Roberts
Hayden Christensen
 
Rómeó és Júlia alapfelállású kanadai konyharomantika. több»

A film 23 625 922 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

A film bemutatását vegyes fogadtatás övezte. Míg a RottenTomatoes-on a kritikusi átlag mindössze 9 százalékon, addig a nézők 73 pontra értékelték a lehetséges 100-ból ugyanezen a portálon (2018. október).

(hp)
 

A film egyik forgatási napján Julia Robert egy 'A slice of heaven' (Egy szelet Mennyország) feliratú piros pólóban jelent meg. Roberts nénikéje, Julia Roberts ugyanilyen pólót viselt az 1988-as Pizzavarázs című filmben, melyet szintén Donald Petrie rendezett. Ezt követően a közösségi oldalakon megindultak a találgatások, hogy a Pizzarománc vajon a szóban forgó film folytatása-e.

(hp)
 

Emma Roberts a podcastjában jelentette be, hogy ő alakítja a Pizzarománc női főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.