Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
rapid21   2018. 09. 29.

Nagyon kedves kis romantikus történet az unokák és nagyszülők szerelméről. Felüdülés volt számomra a film .

 
cvölf   2018. 11. 04.

Tetszett, hogy nem annyira egy konvencionális romantikus film, hanemhogy egyszerűen mindenkinek tud, így teljesen ideális arra, hogy összebújjatok a párotokkal.


 
stargame   2018. 11. 02.

Nagyon jó hangulata van a filmnek, szóval ha másért nem is, ezért érdemes megnézni. Máskülönben a történet szerintem eléggé klisés, de nem is igazán vártam mást ettől a filmtől.

Emma Roberts
Hayden Christensen
Hayden Christensen
Emma Roberts
Emma Roberts
Hayden Christensen
Emma Roberts
Hayden Christensen
Emma Roberts
Hayden Christensen
Emma Roberts
Danny Aiello
Emma Roberts
Hayden Christensen
 

A film bemutatását vegyes fogadtatás övezte. Míg a RottenTomatoes-on a kritikusi átlag mindössze 9 százalékon, addig a nézők 73 pontra értékelték a lehetséges 100-ból ugyanezen a portálon (2018. október).

(hp )
 

A film egyik forgatási napján Julia Robert egy 'A slice of heaven' (Egy szelet Mennyország) feliratú piros pólóban jelent meg. Roberts nénikéje, Julia Roberts ugyanilyen pólót viselt az 1988-as Pizzavarázs című filmben, melyet szintén Donald Petrie rendezett. Ezt követően a közösségi oldalakon megindultak a találgatások, hogy a Pizzarománc vajon a szóban forgó film folytatása-e.

(hp )
 

Emma Roberts a podcastjában jelentette be, hogy ő alakítja a Pizzarománc női főszerepét.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.