Bár az elmúlt hetekben minden a Marvelről szólt, és a Bosszúállók: Végjáték rekordjainak köszönhetően ez továbbra sincs másként, a Disney tesz róla, hogy ne apadjon az érdeklődés. Figyelem, ha még nem láttad a Végjátékot, most inkább fordulj vissza, vagy görgess az előzetesig, a cikkben ugyanis erős spoilerek lehetnek.

Bár egy nagy történet lezárult a Végjátékkal, Kevin Fiege korábban már egyértelművé tette, hogy az MCU harmadik fázisát a Pókember – Idegenben zárja majd le, melynek cselekménye már a nagy finálé után játszódik majd.

A történet szerint Tony Start halála után Nick Fury veszi a szárnyai alá Peter Parkert, aki osztálytársaival egy európai kirándulása indul. A nyaralás azonban korántsem lesz olyan felhőtlen, mint ahogy azt várta, Fury pedig egy talán minden korábbinál nehezebb feladattal bízza meg. Hogy milyen szerepet foglal majd el ebben a Jake Gyllenhaal  által alakított Mysterio, egyelőre nem világos, de nyárig még bőven kiderülhet egy s más a sztoriról.

A film rendezői székét Jon Watts foglalhatja el, míg a főbb szerepeket Samuel L. JacksonMichael KeatonMarisa TomeiTom HollandJon FavreauCobie Smulders és Zendaya alakítják.

A Pókember – Idegenben július 4-től látható a hazai mozikban. A friss szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg.