Steven Spielberget aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen nagyszerű filmek tucatjait rendezte az elmúlt évtizedekben. De azt talán kevesebben tudják róla, hogy van egy most huszonhárom éves örökbe fogadott lánya, Mikaela Spielberg. Aki a legfrissebb hírek szerint maga is a filmes szakmában képzeli el a jövőjét. Csak épp nem abban a műfajban, amiben apja tevékenykedik.

Mikaela ugyanis a felnőttfilmes szakma felé kacsintgat, sőt, már nem csak kacsintgat, hanem aktívan bele is vágott a munkába. Erről nemrégiben egy interjúban mesélt. Mikaela elmondása szerint meglehetősen nehéz gyerekkora volt, szorongással küzdött, ami tinédzser korára étkezési zavarokhoz és depresszióhoz vezetett. Ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy mindennek semmi köze nincs nevelőszüleihez, akik semmiről sem tehetnek, sok problémájáról nem is tudtak.

Mikaela azt is elmesélte, hogy néhány évvel ezelőtt komoly alkoholproblémái is voltak, amelyek könnyen az életébe is kerülhettek volna, de mostanra sikerült ezeket leküzdenie és talpra állnia. És nagyon reméli, hogy nevelőszülei – akiket előzetesen beavatott terveibe – most nem megbotránkozva, hanem büszkén tekintenek rá, mint aki legyőzte a saját démonait.

Mikaela saját bevallása szerint sosem fog másokkal szerepelni egy videóban, csakis szóló felvételekben gondolkozik, a célja pedig az, hogy másokat szórakoztasson, ami elégedettséggel töltené el. Elege van ugyanis abból, hogy mások mondják meg, hogyan viszonyuljon a saját testéhez, hogy szégyellje magát bármiért is.

De nem Mikaela az egyetlen a Spielberg családban, aki először áll (vagy fekszik) kamera elé. A napokban kiderült, hogy a rendező fia, Sawyer Spielberg épp színészi szárnypróbálgatásait végzi, első önálló szerepe az idén érkező Honeydew horrorban lesz.

Hogy Steven Spielberg miként áll lánya új kalandjához, azt egyelőre nem tudni, mivel nem nyilatkozott a sajtó megkereséseire az üggyel kapcsolatban. Az elmúlt években nem ő az egyetlen, aki ilyen szituációban találta magát, hiszen korábban Laurence Fishburne-nek kellett megemésztenie, hogy lánya, Montana is belekóstolt a felnőtt filmek világába.