Premierdátumot kapott a Jumanji 3 – Dwayne Johnson ki is posztolta

Dwayne Johnson egy igazi aduász – nem csak akkor, ha kell a filmbe egy masszív karakter, hanem akkor is, amikor filmpromóról van szó. A sztár ugyanis igen jól használja ki a rendelkezésére álló online felületeket – így nem kell meglepődnünk, hogy a Jumanji - A következő szint hivatalos premierdátumát is ő közölte a nyilvánossággal.

És bizony, a hír igaz: a váratlan anyagi és kritikai sikert aratott Jumanji: Vár a dzsungel megkapja  a folytatást, amit majd jövő karácsonykor fognak bemutatni. Vagyis hamarosan indul a forgatás. Az előző filmet Hawaiion forgatta a stáb, így elképzelhető, hogy a következő rész is ott forog majd, legkésőbb idén télen.

A következő részben  visszatér Johnson, Jack BlackKevin Hart és Karen Gillan, illetve a rendező Jake Kasdan és a két forgatókönyvíró, Jeff Pinkner és Scott Rosenberg.

A Sony már 2012-ben tervbe vette, hogy rebooltolja az eredeti verziót, ám erre végül csak 2017-ben került sor – többek között Robin Williams halála miatt tolódott a projekt. Az újragondolt változat izgalmas csavart tett a történetbe, mert a játékból számítógépes verziót varázsolt. Izgalmas kérdés lesz, hogy az új film milyen új kihívás vagy változás elé állítja a szereplőket, illetve milyen magyarázatot talál arra, hogy a játékosok a traumák ellenére visszatérnek a játékba.

Úgy másfél év múlva minden titokra fény derül. Addig itt van a Szikla promó-videója:

 

Officially planting our JUMANJI flag. On DECEMBER 13th, 2019 - the game is not over. I hold JUMANJI very close to my heart and I’m beyond grateful you made our movie into the global juggernaut ($1BILLION+) it became. Can’t wait for you to see what our new adventure & new characters have in store as Christmas comes early. And once again, I get to slap @kevinhart4real’s lip’s into next week. The world is happy. #FearTheDrums #TheGameIsNotOver #JUMANJI DECEMBER 13th, 2019

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

Jún 27., 2018, időpont: 10:44 (PDT időzóna szerint)