Premierdátumot kapott a Szellemirtók 3

Múlt héten robbant a hír, hogy elkészül az eredeti Szellemirtók-folytatása, melyet néhány órával később az első kedvcsináló követett, most pedig már azt is tudjuk, mikor kerül a mozikba a film.

Le a kalappal a Sony előtt, úgy tűnik, hogy tanultak az elmúlt évek hibáiból, és sokkal jobban őrzik a titkaikat. Így fordulhatott elő, hogy minden előzmény nélkül múlt héten hivatalosan is bejelentették, hogy a női Szellemirtók-film teljes ignorálásával hozzáláttak a franchise hivatalos harmadik részének munkálataihoz, melynek ráadásul az eredeti Szellemirtók direktorának (Ivan Reitman) fia, Jason Reitman foglalhatja el a rendezői székét.

Néhány órával később a stúdió közzétette az első beharangozót is, melyen feltűnt a Szellemirtók ikonikus járgánya is, de a történet itt még nem ért véget. Míg a közönség üdvözölte a projektet, addig a női reboot sztárja meglehetősen rossz néven vette, hogy a Sony semmibe veszi a munkájukat.

A stúdiónak viszont volt épp elég dolga, hogy az anyagi bukást jelentő női főszereplős változatot valahogy kompenzálja az anyagiak tekintetében, így nem könnyű igazságot tenni.

Mindenesetre, amikor azt hittük, hogy most pár hét csönd fogja övezni a projektet, a Sony bejelentette a hivatalos premierdátumot, mely szerint a Szellemirtók 3 2020. július 10-én debütál majd a mozikban.

A szereplőgárdáról egyelőre nincsenek információk, de a híresztelések alapján igen esélyesnek tűnik, hogy fiatal/gyerekszereplők lesznek a film hősei.