Próbáld ki a Mafab új felhasználói felületét, és vidd el Te a Connect IT hangszórót!

UPDATE: A hangszóró nyertese Diesel nevű felhasználónk, akinek ezúton is gratulálunk, és köszönjük, hogy ilyen sokan csatlakoztatok a játékhoz. Diesel elsősorban a bemutatkozó szövegével győzte meg a szerkesztőség tagjait, és bár megoszlottak a vélemények, egy szavazattal végül sikerült a másik favorit előtt végeznie. 

A tegnapi Medálos rendszer bevezetése csak a kezdet volt. Megújult a Mafab.hu felhasználói profilja, melynek kapcsán értékes nyereményért szállhatsz harcba!

Átalakult a Mafab.hu felhasználói profilja, mely mostantól még átláthatóbb, attraktívabb és felhasználóbarát lett. Az új felület a hírességek adatlapjaihoz és a filmadatlapokhoz hasonló elrendezést kapott, ahonnan minden általad írt tartalom, a kedvenc felhasználóid, a kedvenc mozijaid, az általad megnézni kívánt filmek sora, listáid és még sok minden más egyetlen kattintással elérhető. A profilodhoz ezentúl nem csak profilképet, de fejlécképet is hozzárendelhetsz, hogy még egyedibbé és személyre szabottabbá tedd a felületet.

Kattints a fenti fejlécen a felhasználói nevedre, válaszd a Teljes profil menüpontot, és nézd meg a saját szemeddel!

És ez még nem minden! Ugyanis a legjobb személyre szabott profil tulajdonosát egy kiváló minőségű CONNECT IT bluetooth hangszóróval ajándékozzuk meg.

Hogyan szállhatsz versenybe a hangszóróért?

1. Változtasd meg a Fejlécképet

2. Rendelj a profilodhoz bélyegképet (ha eddig még nem tetted meg)

3. Írj magadról a 'Rólam' felületre, majd küldd el nekünk az elkészült profilt a [email protected] március 20. 12:00 óráig.

Ezt követően a szerkesztőségben szavazással döntjük el, kié a legkreatívabb, leginformatívabb vagy egyszerűen csak a vizuálisan legmegnyerőbb profil. A nyertest március 23-án délben hirdetjük ki.

Köszönjük, hogy ezúttal is velünk tartotok, és bízunk benne, hogy az új felület el fogja nyerni a tetszéseteket! Örömmel veszünk minden észrevételt.