Pusztítóan látványos magyar előzetest kapott Roland Emmerich új katasztrófafilmje, a Moonfall

Roland Emmerich pokolian látványos sci-fivel készül a következő évre, amelynek meg is érkezett az első magyar szinkronos előzetese!

Roland Emmerich általában nem bonyolítja túl a sztorit, de a pusztítást és a látványt alaposan fepörgeti. Hogy ez mennyire jó arány, arról lehetne vitatkozni, de ezt a vitát egy későbbi időpontra toljuk, mert itt van az új filmjének előzetese, ami épp azt hozza, amire egy Emmrich-mozitól számítani lehet: valóságos látványorgiát.

A Moonfall története szerint egy titokzatos erő kimozdítja a Holdat a keringési pályáról, így csupán hetek maradtak hátra a Földdel való összeütközésig, amely a teljes emberiség pusztulásához vezethet, immára hatodik alkalommal.

A film főszerepeiben Halle Berry, Donald Sutherland, Patrick Wilson, Michael Peña, Maxim Roy, Charlie Plummer és Stephen Bogaert láthatóak, a Moonfall a tervek szerint 2022. februárjában érkezik a mozikba.

50 Moonfall  (2022)

akció | fantasy | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

Egy titokzatos erő mozdítja ki a Holdat pályájáról, amely végzetes következménnyel járhat az emberi civilizációra nézne. Csupán hetek maradtak hátra, hogy a Föld és a Hold... több»