A neves rendező, Pedro Almodóvar annak idején szintén jelölt volt a Túl a barátságon rendezői székére. Akkor végül nem ő kapta a felkérést, most mégis rendezhet egy olyan filmet, amely lényegében válasz a 2004-es Oscar-díjas alkotásra.

A Strange Way of Life című rövidfilm két főszereplője Ethan Hawke és Pedro Pascal lesz. A klasszikus westerneket idéző alkotás egy seriffről és az általa üldözött pisztolyhősről szól, akik 25 év után találkoznak újra. A cél a végső leszámolás, ám van egy csavar a sztoriban.

Pedro Almodóvar ugyanis egy erősen intim filmet szeretne forgatni, ami többek között a férfiasság lényegét is megkérdőjelezi. Hogy mindez pontosan mit is jelent, azt egyelőre nem tudni, de a hírek szerint Ethan Hawke és Perdo Pascal karakterei között igen erős érzelmi kapcsolat alakul majd ki.

A rendező egy interjúban elárulta, hogy a két színész korábban csak videós formában tudott együtt próbálni, ami véleménye szerint borzasztó élmény volt. Viszont most már Spanyolországban tartózkodnak, ahol a tervek szerint augusztusban kezdődik el a forgatás. Érdekesség, hogy ugyanabban a sivatagban fognak dolgozni, ahol annak idején a legendás A Jó, a Rossz és a Csúf is készült.

Ethan Hawke egy közös képet is megosztott a közösségi médiában, ahol újra nyeregbe pattant a rendező társaságában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ethan Hawke (@ethanhawke) által megosztott bejegyzés