2019.10.09   szerző: csd   hozzászólások: 0

Tom Holland kifogyhatatlan az utóbbi időkben a meglepetésekből. Legutóbb az ő közbenjárásának volt köszönhető, hogy a Sony és Disney végül újra tárgyalóasztalhoz ült, most azonban sikerült igencsak ledöbbentenie a rajongóit.

Rá sem ismerni a kopaszra borotvált Tom Hollandra

A fiatal színész ugyanis teljesen leborotválta a haját a készül Cherry című film szerepéért. A Pókember és Bosszúállók sztárja minderről egy rövid videót is készített, amely be is járta a közösségi médiát.

Nem kevés tinédzser lányrajongójának okozott mindezzel bánatot, sokan ugyanis nem győzik bánatukat kifejezni a Holland új külsején, lássuk be azonban, hogy a 23 éves színésznek nem csupán a dús frizura, hanem ez szett is jól áll.

Anthony és Joe Russo Cherry című filmjével kapcsolatban egyelőre ugyani nincsenek bővebb információk, a produkció mindenesetre 2020-ra várható majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Parker has a brand new look as @tomholland2013 shaves his head ???? What do you think of Tom's new hairstyle?????‍♂️???? . Tap the link in our bio to read more . ???? Twitter/artdav #Spiderman #SpidermanFarFromHome #SpidermanTomHolland #MarvelPhase4 #MCU #SpidermanMCU #TomHolland #TomHollandHaircut #TomHollandbald #haircut #Zendaya #IronMan

Digital Spy (@digitalspy) által megosztott bejegyzés, Okt 8., 2019, időpont: 6:15 (PDT időzóna szerint)