Radikálisan más lesz a Westworld 3 évada

Nemrég ért véget a Westworld második évada – ám az HBO új sikersorozatának következő felvonására 2020-ig várniuk kell a rajongóknak. Ráadásul a második évad fináléja rengeteg kérdést vetett fel, többek között azt, hogy milyen irányba megy majd tovább a széria.

A science fictiont, drámát és westernt vegyítő sorozat érdekes és nehéz morális kérdéseket feszeget az emberi léttel, erkölccsel és elvekkel kapcsolatban, így nem csoda, hogy világszerte számos rajongók szerzett magának, és rengeteg beszélgetést indított el.

Az alkotók, Jonathan Nolan és Lisa Joy nemrég egy interjúban mesélték el, hogy saját maguk is meg vannak lepve attól, milyen őszinte és személyes reakciókat kapnak a történetre vadidegenektől is – és természetesen szolgáltak némi információval is azzal kapcsolatban, merre tart majd a most lezárt évad nyomasztó befejezése után a produkció. Állításuk szerint merőben és radikálisan más lesz majd a harmadik évad, mint az előző kettő – hiszen az a legizgalmasabb a sorozat főszereplőiben, hogy nem emberek. Így teljesen más morállal, teljesen más nézőpontból néznek a világra, és egy embertől nem lenne elvárható, hogy kibírja és végigcsinálja azt a történetet, amit az írók megálmodtak.

Titokzatos, de ígéretes felütés a következő részekhez – amelyre ugyan több mint egy évet kell majd várni, ám tekintettel arra, mennyire meg tudta ragadni az első két évad a közönséget, azzal nem lesz gond, hogy nagy csinnadrattával térjen majd vissza a képernyőkre.