2018.09.21   szerző: Mafab.hu   hozzászólások: 0

Novembertől a mozikban a Disney idei sikervárományos animációs filmje, a Ralph lezúzza a netet, melyhez befutott a legújabb trailer.

Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. - Befutott a friss előzetes

A Disney már most megdöntötte tavalyi bevételeit, de három nagy dobást még mindig tartogat 2018-ra. Jön ugyanis A diótörő és a négy birodalom, a Mary Poppins visszatér és a Rontó Ralph 2, melyhez megérkezett a legújabb előzetes.

A történet szerint Ralph és barátja, Vannelope egy veszélyes kalandra indulnak, hogy felkutassanak egy pótalkatrészt a lány játékához. Azonban az útjuk olyan helyekre vezeti őket, melyekre egyáltalán nincsenek felkészülve.

A filmet Phil Johnston és Pamela Ribon forgatókönyve nyomán Rich Moore, Phil Johnston (Ralph lezúzza a netet, %%) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kristen Bell, Mandy Moore, Jane Lynch, John C. Reilly, Kelly Macdonald, Taraji P. Henson és Sarah Silverman.

Hazai premierdátum: 2018.11.22

 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

animáció | családi | fantasy

A Rontó Ralph folytatásában hátrahagyjuk a játéktermet, hogy felfedezzünk egy ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli világot: az internetet – amit Ralph talán nem... több»