Bár Stallone szerint egyáltalán nem kizárt, hogy ne készülhessen el a hatodik rész, minden csak a Rambo 5: Utolsó vér anyagi bevételein múlik. Itt a film magyar feliratos előzetese.

Több mint tíz évvel a John Rambo után Sylvester Stallone visszatért pályája egyik legikonikusabb szerepéhez, és újra magára öltöttek a veterán igazságosztó karakterét.

Ami a történetet illeti, miután hősünk unokájának nyoma veszik Mexikóban, Rambo felkerekedik, hogy utána járjon a dolognak, miközben leleplez egy szexkereskedelemmel foglalkozó hálózatot. John a békés, visszavonult életéből belecsöppen a kartellek világába, és minden korábbinál nagyobb elszántsággal harcol azért, hogy megmentse unokáját. A bosszúban pedig nem ismer kegyelmet.

A film rendezői székét a televíziós sorozatok világából érkező elsőfilmes Adrian Grunberg foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Sylvester Stallone , Paz Vega , Adriana Barraza , Sergio Peris-Mencheta alakítják.

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy ezzel az epizóddal végleg lezárul a Rambo franchise (erre utal a film címe is, mely keretbe foglalja a Rambo: Első vérrel indított szériát), azonban Stallone a közelmúltban arról beszélt, hogy ő maga már a harmadik filmnél is azt hitte, hogy az lesz az utolsó, így semmit nem zár ki.  

A Rambo 5: Utolsó vér szeptember 19-től látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent találjátok.