Rebootolják a teljes G.I. Joe franchise-t!

A Paramount és a Hasbro két rész után az alapjaitól építi fel a G.I. Joe-k univerzumát.

G. I. Joe: A Kobra árnyéka és folytatása, aG.I. Joe: Megtorlás bár nem szerepelt rosszul a kasszáknál, mégsem lehetett összemérni őket a legnagyobb blockbusterekkel. A Paramount úgy döntött, a franchise megérdemli a figyelmet, és ha az eddigi két rész zsákutcába futott, ideje az elejétől kezdeni az univerzumépítést.

"A világ megváltozott, és úgy hiszem, látni fogjátok, hogyan változott meg ezzel együtt a G.I. Joe. Sokkal kortársabb megközelítését választottuk a teljes franchise-nak, ami lehetővé teszi a számunkra, hogy új karaktereket vezessük be" - árulta el a Hasbro igazgatója, Simon Waters a The LA Times-nak adott interjújában.

"Ez egy egészen másfajta Joe lesz, olyan, ami éppúgy kielégíti az avatatlan közönséget, mint a rajongókat itthon és világszerte egyaránt" - tette hozzá.

Az nem kérdés, hogy van potenciál a szériában, ugyanis a minőségében az átlagba simuló eddigi két epizód is több mint 675 millió dollárt hozott a Paramount konyhájára. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba az új G.I. Joe mozi, egyelőre nincsenek információk.