A Gyilkosság az Orient expresszen sikere után Kenneth Branagh újra elhozza a krimirajongóknak minden idők egyik legnagyszerűbb nyomozóját, Hercule Poirot-ot.

Úgy tűnik, hogy Poirot élete legnagyobb kihívásával találja szemben magát, amikor egy fényűző sétahajózás valóságos rémálommá válik. A fedélzeten váratlanul gyilkosság történik, a pánik és a kétségbeesés pedig egyre jobban úrrá lesz az utasokon. Mint mindig, most is mindenki gyanús, hiszen többeknek is jó indoka lehetett arra, hogy meggyilkolja Linnet Ridgewayt, nem csupán gyönyörű, de elképesztően tehetős örökösnőt.

A 2017-ben mozikba került Orient Express 4 Oscar-díj jelölést tudhatott magáénak, a parádés szereposztás pedig ezúttal sem maradhat el, hiszen Kenneth Branagh mellett többek között Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie és Annette Bening is felbukkannak a filmben.

A hangulatos előzetesre érdemes rálesni, a film premierjéig pedig már nincs sok hátra, hiszen a Halál a Níluson a tervek szerint október 22-én debütál a hazai mozikban.