87 Az Ír  (2019)

Mickey Rourke durván nekiment Robert De Nironak, szerinte ugyanis miatta nem kapott szerepet Martin Scorsese Az Ír című új filmjében.

Mickey Rourke szerint Robert De Niro tehet róla, hogy Scorsese végül nem szerződtette legújabb filmjéhez, írja a The Independet.

„Marty Scorsese találkozni akart velem egy film kapcsán, amiben szerepel Al Pacino, Joe Pesci és Robert De Niro” - állítja a sztár. „A castingos azt mondta a menedzseremnek, hogy Robert De Niro nem hajlandó velem dolgozni” - mondta, majd hozzátette, hogy elég fontos lett volna neki a szerep, ugyanis pénzre lenne szüksége, majd egyszerűen leseggfejezte a veterán kollégáját, akire korábban idolként tekintett.

Rourke valóban nehéz időszakon ment az utóbbi években, és a hollywoodi stúdiók sem kapkodtak utána. Legutóbbi filmje, ami 15 milliós bevételt felett teljesített a 2011-es Immortals volt.

Rourke és De Niro az Angyalszív című filmen már dolgozott együtt korábban, állítólag itt romlott meg a viszonyuk. Némileg árulkodó lehet az üggyel kapcsolatban, hogy a film rendezője, Alan Parker korábban rémálomnak nevezte a Rourke-kal való közös munkát.

Scorsese új filmje, a Az Ír november 27-től látható a Netflixen.

Via The Independent