Robert Pattinson lehet az új James Bond?

Nem kis meglepetést okozott a mozirajongók körében, amikor kiderült, hogy Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayne-t a készülő Batmanben. A fiatal színész neve pedig ezúttal James Bond szerepe kapcsán is felmerült.

A Ladbrokes fogadóportál ugyanis a napokban jelezte, hogy Pattinson esélyei a szerepre jelentősen megugrottak azóta, hogy a mozikba került Christopher Nolan legújabb filmje, a Tenet.

“Nolan jelentős szerepet játszhat a következő 007-es ügynök castingolásában” - nyilatkozta a Ladbrokes szóvivője, aki megerősítette, hogy Tenetben és Batmanben való szerepvállalása mutatja, hogy Pattinson egyre keresettebb színésszé kezd válni Hollywoodban.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Ladbrokes portálon továbbra is 50 az 1-hez az esélyei Pattinsonnak, ezek a számok azonban még így is elmaradnak Idris Elba és Henry Cavill mögött, akiket már jó ideje a legesélyesebbnek tartanak Bond szerepére.

A huszonötödik James Bond film, a Nincs idő meghalni idén novemberben érkezik a hazai mozikba, amelyben utolsó alkalommal láthatják Daniel Craiget Bondként, az azonban, hogy ki veszi át tőle a jövőben a stafétát továbbra is kérdéses.