Sylvester Stallone a múlt hétvégén keményen odaszólt a Rocky spin-off producerének, Irwin Winklernek, amelyre most rátett még egy lapáttal.

“Soha nem akartam, hogy a ROCKY karaktereket kihasználják ezek az élősködők” - írta Sly az Instagramon annak kapcsán, hogy spin-offot kap a Creed II., amelynek középpontjában a Drago család áll majd.

A Creed II-ben Dolph Lundgren iss visszatért Ivan Drago szerepében, fiát, Viktort pedig Florian Munteanu alakította. Stallone rendkívül igazságtalannak érezte, hogy a tudta nélkül készülne el a spin-off, bár azt is fontosnak tartotta hozzátenni, hogy azzal nincs semmi problémája, ha Lundgren is részt vesz a projektben.

“Egyébként csak tisztelni tudom Dolph-ot, de bárcsak Ő mondta volna el, hogy mi folyik a hátam mögött. Tartsd közel magadhoz a VALÓDI barátaidat” - írta Stallone, a helyzetet pedig végül maga Lundgren tette helyre.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolph Lundgren (@dolphlundgren) által megosztott bejegyzés

“Csak hogy tisztázzuk a dolgokat egy esetleges Drago spinoffal kapcsolatban. Nincs jóváhagyott forgatókönyv, nincsenek megállapodások, nincs rendező, és személy szerint az volt a benyomásom, hogy a barátom, Sly Stallone producerként vagy akár színészként is részt vesz benne. A múlt héten kiszivárgott ez a hír a sajtóban, ami sajnálatos volt. Kapcsolatban állok Balboa úrral - csak hogy minden rajongó megnyugodhasson..... Tessék” - válaszolta Lundgren.

Winkler annak idején a Rocky produceri munkájáért elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, és azóta a franchise minden filmjének produceri munkájában részt vett, a franchose következő felvonása, a Creed III pedig idén ősszel érkezik a mozikba.

83 Creed II.  (2018)

dráma | sportfilm

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie,... több»