Ryan Gosling rendkívül csalódott a tegnapi Oscar-jelölések után

A tegnapi nap folyamán nyilvánosságra hozták a 96. Oscar-díj jelöltjeit, amellyel kapcsolatban Ryan Gosling máris csalódottságának adott hangot.

Noha a színészt a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában jelölték Oscarra a Barbie-ban nyújtott alakításáért, Gosling elmondta, hogy rendkívül csalódott amiatt, hogy ugyanakkor több fontosabb kategóriában nem jelölték Greta Gerwig rendezését.

“Nincs Ken Barbie nélkül” - jegyezte meg Gosling. “Rendkívül megtisztelő, hogy kollégáim ilyen figyelemre méltó művészek mellett jelöltek egy olyan évben, amikor ennyi nagyszerű filmet láthatunk. És soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de az is hihetetlenül megtisztelő és büszke vagyok, hogy egy Ken nevű műanyag baba megformálásáért kaptam. De nincs Ken Barbie nélkül, és nincs 'Barbie' film Greta Gerwig és Margot Robbie nélkül, a két ember nélkül, akik leginkább felelősek ezért a történelmet író, világszerte ünnepelt filmért” - tette hozzá a színész.

“Ha azt mondanám, hogy csalódott vagyok, amiért nem jelölték őket a kategóriájukban, az még enyhe kifejezés lenne. Minden esély ellenére, semmi mással, mint egy pár lelketlen, hiányos öltözetű és szerencsére ágyék nélküli babával, megnevettettek minket, összetörték a szívünket, megdobták a kultúrát és történelmet írtak. Munkájukat el kell ismerni a többi nagyon is megérdemelt jelölttel együtt” - folytatta Gosling.

A színész mellett America Ferrera a Variety magazinnak adott interjúban szintén elmondta, hogy mennyire csalódott, amiért Gerwiget nem jelölték a legjobb rendező, illetve Margot Robbie-t sem a legjobb női főszereplő kategóriában.

“Greta szinte mindent megtett, amit egy rendező csak megtehet, hogy megérdemelje. Megteremtette ezt a világot, és fogott valamit, aminek a legtöbb ember számára nem volt eredendő értéke, és globális jelenséggé tette. Kiábrándító érzés, hogy nem látom őt ezen a listán” - mondta Ferrera.

55 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»