Ryan Reynolds őszinte vallomása a szorongásáról Hugh Jackmant is meghatotta

Ryan Reynolds és Hugh Jackman igyekeznek minden alkalmat megragadni, hogy beszóljanak egmyásnak a közösségi médiában, a két sztár között évek óta megy az adok-kapok, amelyet persze nem lehet igazán komolyan venni.

Persze ez a fajta cikizés mindig is egy jó adag humorral volt megtűzdelve, Reynolds legutóbbi bejegyzése azonban rámutatott arra, hogy a két színészt valójában mennyire mély barátság is köti egymáshoz, amely még az X-Men kezdetek: Farkas munkálatai alatt alakult ki közöttük.

Reynolds egy igencsak komor hangvételű posztott osztott meg az Twitteren, amelyben őszintén vall szorongásáról, és amelyet a mentális egészség hónapja aprópóján tett közzé:
“Ugyan mindjárt vége a májusnak, amely a mentális egészség tudatosságának hónapja, ezért is írom le mindezt: Az egyik oka, hogy csupán most teszem, mivel mindig túlvállalom magam. Az egyik oka pedig, hogy mindig túlvállalom magam, az egy ‘barát’, aki mindig velem van, azaz a szorongás. Tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, épp ezért fontos, hogy ti akik túlvállaljátok magatokat, túlgondoltok mindent, túldolgozzátok magatokat és túlaggódtok mindent, tudnotok kell, hogy csakugyan nem vagytok egyedül. Nem beszélünk eleget a mentális egészségről, és nem is teszünk eleget, hogy az emberek beszéljenek minderről. Ahogy erre a bejegyzésre is igaz: mindig jobb későn, mint soha” - írja Reynolds.

A bejegyzésre pedig maga Jackman is reagált, aki méltatta barátja és kollégája barátságát, egyúttal pedig The Me You Can't See című műsort ajánlotta mindenki figyelmébe.

“Az embereket gyakran bélyegzik meg mentális egészségi állapotuk miatt, ezen pedig változtatni kell” - mondta Jackman.