Ryan Reynolds széttrollkodta Hugh Jackman saját kávémárkájának reklámját

Nem mondunk semmi újat azzal, hogy a két színész nem csupán az X-Men filmekben, de a valós életben is imádja ugratni egymást. Reynoldsnál pedig aligha találhattak alkalmasabb embert arra, hogy elkészítse a Hugh Jackman által alapított Laughing Man nevű kávémárka legújabb reklámfilmjét.

“Egy őszinte bepillantás egy napomba” – ezzel a szöveggel osztotta meg Jackman a videót hivatalos Twitter oldalán, amelyet nem más, mint Ryan Reynolds narrál. A reklámszöveg állítása szerint a “Laughing Man száz százalékig azt az ízt hozza, amely azért a Hugh Jackmanért felelős, akit ismerünk és szeretünk”. Az viszont egy másik lapra tartozik, hogy az első élénkítő kortyok szürcsölgetéséig Jackman nem épp jópofa oldalát látjuk a videóban.

A videót egyébként maga Reynolds is megosztotta a YouTube csatornáján, abban viszont már kevésbé volt köszönet: “Hugh Jackman megalapította a Laughing Man coffee-t, így visszatérítheti a bevétel 100 százalékát azoknak, akik valóban termesztik és készítik azt a kávét, amelytől ő maga is kevésbé seggfej, ez a termék egyszerűen varázslatos.”

Nem húzzuk tovább az időt, nézzétek meg ti is a videót: