2020.09.16   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem mondunk semmi újat azzal, hogy a két színész nem csupán az X-Men filmekben, de a valós életben is imádják ugratni egymást. Reynoldsnál pedig alihat találhattak alkalmasabb embert, hogy elkészítse Hugh Jackman által alapított Laughing Man nevű kávémárka legújabb reklámfilmjét.

Ryan Reynolds széttrollkodta Hugh Jackman saját kávémárkájának reklámját

“Egy őszinte bepillantás egy napomba” - ezzel a szöveggel osztotta meg Jackman a videót hivatalos Twitter oldalán, amelyet nem más, mint Ryan Reynolds is narrál. A reklámszöveg állítása szerint a “Laughing Man hozza száz százalékig azt az ízt, amely azért a Hugh Jackmanért felelős, akit ismerünk és szeretünk”. Az viszont egy másik lapra tartozik, hogy az első élénkítő kortyok szürcsölgetéséig Jackman nem épp jópofa oldalát látjuk a videóban.

A videót egyébént maga Reynolds is megosztotta a YouTube csatornáján, abban viszont már kevésbé volt köszönet: “Hugh Jackman megalapította a Laughing Man coffee-t, így visszatérítheti a bevétel 100 százalékát azoknak, akik valóban termesztik és készítik azt a kávét, amelytől ő maga is kevésbé seggfej, ez a termék egyszerűen varázslatos.”

Nem húzzuk tovább az időt, nézzétek meg ti is a videót: