Van egy igazán különleges programajánlatunk azok számára, akik a hétvégén éppen Skóciában töltik a szabadidejüket.

Nem sok sztár büszkélkedhet azzal, hogy egy olyan filmfesztivált szerveznek a tiszteletére, amelyen csakis az ő filmjeit vetítik. Keanu Reeves napjaink egyik legjobban foglalkoztatott színésze, a rajongók szívébe azonban nem csupán emlékezetes alakításaival nyerte be magát.

Legutóbb arról lehetett hallani, hogy a színész egy balszerencsés repülőút kényszerleszállása során tett tanúbizonyságot erős lélekjelenlétéről, mikor egyedül próbálta meg megnyugtatni néhány pánikba esett utastársát. Reeves-ről tehát köztudott, hogy mindig is közvetlen embertársaival.

Mind a média, mind pedig rajongói körében csodálat és tisztelet övezi a színészt, most pedig először kerül megrendezésre a KeanuCon Skóciában április 27-28-a között a glasgowi Kortárs Művészeti Központban, amely esemény során vetítésre kerülnek Keanu Reeves legismertebb filmjei, többek között a Féktelenül, a Mátrix, a John Wick.

Az eseményre látogatók tehát Keanu Reeves filmek teljes skáláját tekinthetik meg, a rendezvény szervezői pedig mindenkit hatalmas szeretettel várnak!