Sandra Bullock és Channing Tatum találkozása az igazgatói irodában

Kicsi a világ, ezt Sandra Bullock és Channing Tatum is megtapasztalta, bár azt gondolhatnánk, hogy a hollywoodi sztárok között kézről kézre jár a kilincs a legmenőbb iskolákban, ha a gyerekeik tanulmányairól van szó. A két sztár nem a forgatásokon találkozott először. Hanem az igazgatói irodában.

Sandra Bullock és Channing Tatum lányai ugyanis ugyanabba az előkészítő iskolába járnak és nemrégiben hajba kaptak egymással. A most 8 és 10 éves lányok a játszótéren vesztek össze valamin, ráadásul nem is először. A dolgok végül odáig fajultak, hogy az igazgató behívta a szülőket is.

Minderről egy beszélgetős műsorban meséltek a sztárok, akik elárulták, hogy rendszeresen kaptak telefonokat az iskolából a balhék miatt és ilyenkor mindig abban reménykedtek, hogy a másik lánya kezdte a veszekedést. Channing Tatum nevetve azt is hozzátette, hogy az összes ember lánya közül épp az övét (Sandra Bullockét) kellett megtalálnia a lányának.

Végül a helyzetet az iskola igazgatója egy kis játékos feladattal oldotta meg. A lányoknak abban kellett versengeniük egymással, hogy melyikük tud kedvesebb lenni a másikkal. Végül aztán Az elveszett város forgatása alatt rendeztek egy kisebb kertipartit is, ahol aztán a lányok végleg kibékültek, sőt, most már barátnők is lettek.