Sarah Michelle Gellarnak igazán nem kell sokat tennie azért, hogy megragadja a rajongói figyelmét, bár ahhoz nem fér kétség, hogy a színésznő “sajátos” módon hívta fel a figyelmet a legújabb sorozatára.

Gellar ugyanis néhány igazán dögös fotót osztott meg magáról az Instagramon. A színésznő a képeken áttetsző melltartót visel, amelyhez egyébként egy meglehetősen ízléses felsőt párosított.

“Most már figyelsz rám. Már elérhető a Wolf Pack ötödik epizódja, különösen figyelj oda az utolsó öt percre, bízz bennem” - írja a Buffy, a vámpírok réme sztárja. A Paramount+-on futó Wolf Pack című sorozat egy Kristen Ramsey nevű nyomozó történetét követi, aki egy kaliforniai kisvárosban történő természetfeletti jelenségek rejtélyeit igyekszik felfedni.

A Wolf Pack további szerepeiben egyébként Rodrigo Santoro, Christopher Cocke, John Patrick Jordan, Blayne Weaver és James Martinez láthatók. Gellar producerként is részt vett a Wolf Pack munklataiban, egy korábbi interjúban pedig elmondta, hogy évekig várt egy olyan forgatókönyvre, amire igent tudott mondani, és amivel úgy érezte, érdemes visszatérni a színészethez.

55 Wolf Pack  (2023)

dráma | fantasy | horror

Egy tizenéves fiú és lány élete örökre megváltozik, amikor egy kaliforniai erdőtűz félelmetes természetfeletti lényt ébreszt fel álmából. Ahogy a telihold felkel, a... több»