Sean Bean rajongói ismét azzal voltak kénytelenek szembesülni, hogy a sztárnak ismét szembe kellett néznie a sorsával a Lángoló világ című sorozat folytatásában.

“Megölték Sean Beant. Elmondhatatlanul dühös és kiborult vagyok” - írja az egyik rajongó a Twitteren. Douglas Bennett karaktere, akit Bean a sorozatban megformált csupán egyike azoknak, akiktől el kellett búcsúzni a nézőknek. Bár a történetben kiderült, hogy mi is okozta Douglas halálát, alábbi cikkünkben semmiképpen sem szeretnénk lespoilerezni az olvasóinknak.

Az viszont kiderült, hogy ez volt Bean 25. pályafutása során, korábban pedig olyan nagysikerű produkciókban lehettünk szemtanúi a halálának, mint a Trónok harca és A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége. A rajongóknak egyébként annyira elegük lett mindebből, hogy 2014-ben “megalapították” a Don'tkillseanbean nevű mozgalmat. 

2019-ben A The Sunnak adott interjúban a színész elmondta, hogy egy időben annyira elege lett abból, hogy minden egyes szerepében megölik őt, hogy az ilyen megkereséseket rendre visszautasította.

dráma | háborús

A szívszorító dráma angol, lengyel, francia, német és amerikai hétköznapi emberek életén keresztül meséli el a II. világháború történetét a nemzetközi konfliktus minden... több»