Kevin Hart (galériánkban) maga adott hírt egészségi állapotáról. A színész saját elmondása szerint több izma is elszakadt egy futóversenyen, amelyen a korábbi NFL-sportoló, Stevan Ridley is részt vett.

A színész a közösségi médiában részletezte mindezt. “Akik ismernek, tudják, hogy elég gyors vagyok. Stevan azt mondta: 'Kevin, kizárt, hogy megverj engem” - mondta Hart. “Nem tudok járni, kénytelen vagyok letenni a seggem, elszakadtak az alhas- és combközelító izmaim. Fogalmam sincs, mik ezek, de elszakadtak” - tette hozzá a humorista.

“Hölgyeim és uraim, a 40 éves korom valósággá vált. Minden 40 éves és annál idősebb férfiamnak és nőmnek odakint, ez nem játék - tiszteljétek ezt a kort. Tiszteljék ezt a kort, vagy ez a kor fogja önöket arra késztetni, hogy tiszteljék - én most kényszerültem arra, hogy tiszteljem” - mondta Hart.

“Miért versenyzünk ebben a korban? Mit csinálok, miért versenyeztem egyáltalán? Ez volt a legnagyobb hülyeség, amit valaha tettem” - jegyezte meg a színész.

Hart állapotát a későbbiekben több fitnesz influencer is megkérdőjelezte, kiemelve, hogy egy komolyabb verseny előtt mennyire fontos az alapos nyújtás és bemelegítés. “Ebben a korban mindig be kell melegíteni bármilyen futás vagy emelés előtt! Imádkozzunk a gyors felépülésért” - kommentálta a helyzetet Venus Moore edző.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés