Shia LaBeouf egyre nagyobb bajban, új filmjéből is kirúgták

Bár egész ígéretesen indult a karrierje, sajnos nagyon hamar mélyrepülésbe is kezdett Shia LaBeouf. Néhány évvel ezelőtt már csak a botrányaitól volt hangos a sajtó a filmes sikerei helyett. Ezen megpróbált változtatni, valamennyire talán sikerült is neki. Most viszont úgy tűnik, hogy visszakerült ugyanabba a régi spirálba, ami egyre jobban húzza lefelé a színészt.

Shia LaBeouf évek óta bőséges tartalmat szolgáltat a hírességekkel foglalkozó pletykalapoknak, de sajnos a hatóságoknak is bőven adott munkát. Többször is letartóztatták, mert részegen botrányt okozott. Ez végül oda vezetett, hogy elvonó kúrára vonult, illetve a függőségét is megpróbálta különféle terápiákkal legyőzni.

De sajnos nem csak az ivással gyűlt meg a baja a színésznek, hanem a partnereivel is, illetve jobban mondva azoknak gyűlt meg a baja vele. Nemrégiben derült fény, hogy korábbi barátnője, Fka Twigs beperelte, amiért állítása szerint az együtt töltött nagyjából egy évük alatt rendszeresen bántalmazta őt mind fizikai, mind lelki értelemben. És Shia LaBeouf ezt lényegében nem is tagadja.

A jelek szerint elég súlyos következményekkel szembenéző színész körül tovább szorul a hurok, ugyanis a legfrissebb hírek szerint sorra veszíti el a munkáig Hollywoodban. Ez a körülményeket figyelembe véve annyira nem is meglepő. Korábban sokáig úgy nézett ki, hogy ő is beszáll napjaink legjövedelmezőbb mozis businessébe és szerepet kap valamelyik új Marvel-moziban. Nos, a botrányai miatt erről már lemondhatott.

Most pedig az derült ki, hogy egy másik projektből is kitették. Ez a projekt az Olivia Wilde rendezésében készülő Don’t Worry Darling, amelyben Chris Pine és Florence Pugh oldalán szerepelt volna. De csak volna, ugyanis a rendező kipenderítette a stábból, helyére pedig Harry Styles ugrik be. A hírek szerint a kirúgása hátterében Shia LaBeouf kiállhatatlan viselkedése és folyamatosan balhéi állnak, mivel rendszeresen összeakaszkodott több stábtaggal és színésztársaival is. De volt balhéja a rendezővel is, ezért végül Olivia Wilde úgy döntött, elég volt belőle.