A múlt hét folyamán megérkezett a hazai mozikba a Trollok a világ körül, az animáció már pusztán az előzetes alapján is egy igencsak önfeledt produkciónak ígérkezik, de lássuk egy picit részletesebben, mit gondolnak róla a hazai nézők.

A Trollok a világ körül 70 százalékos értékelést tudhat magáénak 175 szavazat alapján a Mafabon, és nagyon úgy tűnik, hogy egy kissé vegyes fogadtatásban részesült:

“Az első rész nem igazán jött be, de gondoltam, adok esélyt a folytatásnak. Nem vagyok benne biztos, hogy jó döntést hoztam. Igazából ugyanazt a színvonalat hozza, mint a Trollok, a fiatalabb korosztály számára valószínűleg tartalmasabb kikapcsolódás, mint a felnőtteknek. Közepesre értékelem” - írja Kiss, aki három csillaggal értékelte a Trollokat.

Szintén három csillagot adott Lajos, aki az alábbiakat írja: “A gyerekek élvezték, és végülis ez a lényeg. Felnőtt fejjel azt mondom, láttunk már ennél jobbat is, nem is keveset, de ez rendben van így. Erős 3 csillag, de ennél nem több.”

“Imádtuk a Trollokat, úgyhogy a folytatás sem maradhatott ki. Szerintem baromira vicces, lendületes, szórakoztató, tényleg ki tud kapcsolni, és a zenék is kimondottan jók lettek, ráadásul kellően pörgős is. Mi mást is mondhatnék? Nézzétek! :)” - írja Zsófia.

A Trollok a világ körül tehát megtekinthető a mozikban, bővebb információt, képeket, előzetest és érdekességet pedig az animációs film adatlapján találtok!