A Sóhajok új előzetesénél még nem láttunk súlyosabbat idén

Idén ősszel a hazai mozikba is megérkezik Dario Argento 1977-es Sóhajok című filmjének remake-je. A Szólíts a neveden rendezője legutóbb egy szívhez szóló filmmel rukkolt elő, a Sóhajok azonban egy egészen más kategóriát képvisel.

Sokan már az első trailert sem bírták végignézni az idei CinemaConon, a friss előzetest azonban rátesz még egy lapáttal az eddig látottakra. A horrorrajongók igazi ünnepre készülhetnek, úgy tűnik, a lehető legjobb kezekbe került a remake.

Persze, aki látta az eredeti filmet, nem feltétlenül fog felfedezni sok hasonlóságot, Luca Guadagnino ugyanis inkább kitágította Argento világát még nyomasztóbbá és súlyosabbá formálva azt.

A horror főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Chloë Grace MoretzTilda SwintonDakota JohnsonSylvie TestudMia GothJessica Harper és Caven Ingrid, míg a forgatókönyvet Dario ArgentoDavid Kajganich és Daria Nicolodi írták.

A film október 2-án debütál a tengerentúlon, de a hazai mozizóknak sem kell sokat várniuk, ugyanis a Sóhajok premierdátumát november 8-ra tűzte ki a magyarországi forgalmazó.