Sokkoló halálközeli élményéről beszélt Brendan Fraser

Brendan Fraser a The Kelly Clarkson Show egyik legutóbbi epizódjában beszélt arról, hogy egy alkalommal halálközeli élményt élt át egy forgatáson.

Történetesen A múmia azon jelenetéről van szó, amelyben a Fraser által alakított Rick O'Connell-t épp felakasztani készülnek, és amely jelenet felvétele során a színész kis híján megfulladt.

“Lábujjhegyen álltam a kötéllel a nyakamon, de ennél tovább már nem lehetett egyszerűen elmenni. A rendező, Stephen Sommers odajött hozzám és azt mondta, ez így nem egészen hiteles” - mesélte a színész.

“A kamera körbepásztázott, én lábujjhegyre emelkedtem, a mögöttem álló fickó pedig meghúzta a kötelet, de csak egy picit feszítette meg jobban a korábbinál, én pedig nem tudtam tartani magam. A következő dolog, amire emlékszem, hogy a könyököm a fülemben volt és kavics volt a fogaim között” - mesélte Fraser.

A film kaszkadőrkoordinátora odasietett hozzá, majd azt mondta Frasernek, hogy “most már ő is a klub tagja”, mivel ugyanez az eset megtörtént Mel Gibsonnal is a Rettenthetetlen forgatása közben.

A színész végül elmondta, hogy nagyon büszke a filmre, mivel az Nagy-Britanniában készült, ugyanakkor a munkálatok során még elképzelése sem volt, hogy valójában milyen filmen is dolgoznak.

“Nem tudtuk, hogy dráma, vígjáték, akció, horror vagy romantikus film lesz-e. Fogalmunk sem volt róla, amíg a brit közönség előtt nem tesztelték” - jegyezte meg Fraser.

75 A bálna  (2022)

dráma | vígjáték

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»