Sokkoló sci-fi testhorror David Cronenbergtől? Itt a Crimes of the Future előzetese

A horror nagymestere, David Cronenberg visszatért, idén mutatják be a cannes-i fesztiválon legújabb filmjét, a Crimes of the Future-t, amelynek meg is érkezett a korhatáros előzetese.

A produkció kapcsán a közelmúltban röppent fel a hír, hogy ez lesz Cronenberg legfelkavaróbb alkotása, így az első tesztvetítések után néhány beavatott el is árulta, hogy a játékidő utolsó húsz perce annyira durva, hogy bizony akár el is ájulhat a néző.

A film története szerint két előadóművész járja az országot, akik hátborzongató mutatványokkal “szórakoztatják” a nagyérdeműt. Műsoraikban groteszk módon növesztenek és vágnak ki szerveket.

Mindenképp érdemes említést tennünk a szereposztásról, hiszen a Crimes of the Future egy igazi sztárparádénak ígérkezik olyan nevekkel a fedélzeten, mint Kristen Stewart, Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Tanaya Beatty. A film Cannes után a tervek szerint júniusban debütál a tengerentúlon.

Az új előzetes egészen lenyűgöző képekkel dolgozik, és csak abban tudunk bízni, hogy a hazai mozikat sem fogja elkerülni a produkció, bár a magyarországi premierről egyelőre semmi információ. Reméljük, ez hamarosan változni fog.

dráma | erotikus | horror | sci-fi

A közeljövőben az emberek fejlődésük során megpróbálnak majd alkalmazkodni a szintetikus környezethez. Míg egyesek kihasználják a transzhumanizmusban rejlő korlátlan... több»