A filmes X-Men franchise az elmúlt évek során gyakorlatilag hullámvölgyet írt le, így némelyik megjelenést olykor csalódottan fogadtak a rajongók.

A Sötét Főnixnél talán nem is találhatnánk jobb példát arra, amikor egy film nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Bár Sophie Turner alakítását kevésbé kifogásolták a kritikusok, kérdés azonban, milyen nyomot hagyott a fiatal színésznőben a szerep.

Turnert egy friss interjúban kérdezték arról, ha lehetősége nyílna rá, újra elvállalná-e Jean Grey karakterét, amelyre igencsak meglepő válasz érkezett:

“Nem tudom, mik a kilátások, vagy épp a Disney szeretné-e folytatni ezta történetet, én mindig készen állnék rá, hogy újra elvállaljam azt a szerepet, nagyon jó időt töltöttünk a munkálatok során. Ölni tudnék, hogy újra belevágjunk” - jegyezte meg Turner.

A rajongók nagy valószínűséggel azonban sokkal inkább izgulnak amiatt, miként integrálja majd a Disney az MCU-ba az X-Meneket, és ha majd így lesz, milyen új szereposztásra is számhatunk majd. Egész biztosan érdemes lesz kivárni a stúdió döntését.